peder wallstedt

varit på möte hos mia sen ica maxi med mami, papi & brother danieel! köpt mig nå småsaker till imorgon.
nu har jag duschat och ska snart gå till pedruuus och vara med han, typ mer än en månad sen sist pgr av bråk! men friends igen så nu ska jag över till han :* hujj

ppppeaceout

köpt mig en bh till, trosor, solpuder & puder! köpt mig 4bhar&4par trosor denna vecka:) ska nog iväg en sväng imorgon och kika runt igen, måste hitta något att ha på mig på nyår! inga riktiga planer för nyår riktigt än men man få se vare blir helt enkelt. nuu vill jag att min sistah ska komma hem så jag kan fiiiixiisih ma haiiiiir.

glöm livets hårda dagar!

ingen vidare bra dag, känner mig galet känslig! suttit inne hela dagen och inte gjort någonting, legat i soffan bara! när mamma kommer hem blir det mat sedan ska vi ut en sväng, känns galet skönt! sen kanske issiiiii
. funderar hur min nyår ska bli? ingen aning om vad jag ska göra.. vad jag ska ha på mig.. eller någonting!

helskön kväll,pus!

riktigt skön kväll började med att dra till ronyas med emma, amie och syster. ami och emma käkade sedan hämtade vi upp david,drog hem till dom ett tag sedan drog vi vidare till megazone, spelade lite biljard och sen små spelen (emilio kom också förbi ett litet tag. sen körde jag och ami danceeeshit höhö, något varm man blev men men, for sen vidare till amie och david igen å spelade kort och ba tog det lugnt, fick galet mycket allergi där i slutet,de sög men annars hade jag en galet bra kväll! ami och emma åker till thailand imorgon i två månader, kommer att saknar dom2! här kommer det ett gäng bilder från kvällen, tjiiiingeling'bing

evis'pevis


dag+kväll

idag har jag varit på stan med isabelle, köpte mig två bhar och två trosor! sedan hittade jag inget mer:(
ikväll blir det att ha en liten farväl fest för amie och emma! dom åker till thailand i två månader imorgon.

isabelle's b-day!

kanonkväll igår, for till isabelle vid 6 sedan vid sju drog vi till några vänner till isabelles familj! käkade middag och drack, riktigt kul vare! efter de for vi förbi brunis sedan for vi till långström o sen över till qrillo! bra kväll.

stan-hemma-holmsund

idag har jag varit på stan med am, djess & sandrad , från tio-halvtre! sitter hemma i soffan nu och är inte på specellt bra humör, vissa människor är helt störda i huvet ! galet less. men iaf, köpte mig två tröjor idag och sen köpte jag en bh, två par trosor, strumpbyxor, en tshirt och två baslinnen! nöjd. ikväll ska jag vara med isabelle och hennes familj osv.. vi ska fira storsnippan som fyller 18! kommer bli jäkuuulst niiiice! pözzhÖj

myskväll hos djesssey!

riktigt mysig kväll har det varit! jag och syster for till jessica & där var amandam o sandradeee. länge sedan man var med dom, hade sjukt trevligt! spelade spel, snackade o ba njöööt! löve it. imorgon blir det stan med sandra, jessica & amandam klockan 10 sedan kommer amie, emma och emma typ in lite senare! nattinatti

big day for isabelle, hon fyller arton år idag, grattis älskling ♥ puss på dig .

underbart å underbarast

varit på mediamarkt idag med amie, david, emma, emilio, emma och steve! gick typ bara runt och kikade, ingen köpte nått! jag satt typ mest i en massagestol! as skönt (y) aja efter de skjusade emilio, mig och min syster till rbk, middag hos kusinerna) och nu är jag hemma o ska hoppa in i duschen sen ikväll ska jag nog vara med emma, jessica, sandra & amandam(: o imorgon blire stan tidigt o handla kläder!!!!

några bilder från rbbbbbk!

amie and davo's place

somsagt så drog jag och syster till amie & david igår vid elva, där var emma också sedan kom jessica osen steve, emilio också, hade riktigt kul! vi spelade bland annat vem är mest kapabel till ... ?  kom hem klockan kvart i 5 och vaknade nyss, galet skönt. nu ska jag iväg till media markt med ami, emma emma och david?

evelina


over to amie and david

riiiiktigt trött men blir inte sängen än på ett bra tag, jag & syster ska över till amie&david snart! blir nog att vi spenderar kvällen där, *dricka, spela spel och ba njuta!  fått en kamera i julklapp så kommer nog lite bilder imorgon sen har jag fått massa små saker ba, presentkort,parfym osv! hej,nu ska ja göra mig i ordning lite.

en underbar julafton

tog inte så himla mycket bilder idag men här är iallafall några, varit riktigt trött men har varit mysigt iaf.

merry christmas

klockan ett kommer mormor sedan kommer anderssons/kusinerna vid2, underbartunderbartunderbart.
igårkväll gick jag och syster över till amie vid halv tio & där var också david, emma & emilio, vi färgade mitt håret '(resultatet ser hemskt ut), aja och så spelade vi spel oså, riktigtskoj! sen vid3 for vi hem.. hmmm.. ska typ gå och lägga mig igen annars lär jag somna senare.

inte långt kvar

haft en helmysig dag med mami på stan! syster var med ett tag men hon var tvungen att sticka iväg till jobbet, ikväll blire mysigheter! inte riktigt planerat vad ännu men ska vid med mami igen och köpa några små saker sen kommer syster hem halv9 då ska vi ngo experimentera lite ♥ imorgon är det julafton, jag vill öppna julklappar! vet typ vad nästan alla innehåller men aja ;)

wiie, en dag till julafton

ligger i sängen och ska snart försöka sova, upp imorgon för möte och sedan stan och träffa issa'pissa

jesper lindgren & sandra renman

kvällen har jag spenderat med dom här två sötnosarna! vi har bara tagit det lugnt hemma hos mig.

just more and more

allt snurrar runt i mitt huvud... när ska detta sluta? när ska dom här tankarna försvinna, så less!

idag har jag varit med mami och papi på ica maxi, gick runt där och släpade fötterna, varit helt slut dom senaste dagarna, tror jag håller på att bli sjuk för kan sova hur mycket somhelst, blir aldrig pigg men men ikväll får vi se vad som händer, syster kommer hem från jobbet strax innan 9 så ska kolla om hon kan hjälpa mig och fixa mitt håret lite och sen imorgon har jag möte med mia och efter de blire nog stan.

evuzpeviz


fourteen - fifteen hours

sovit 14-15 timmar inatt, inte dåligt! typ galet seg ändå, känns som att jag skulle kunna sova ännu mer men det ska jag inte göra, sitter just nu i soffan med bigsista, får se vad som händer idag! skulle egentligen ha möte med mia men orkar inte idag, har möte med henne på torsdag också så! nu ska jag ta nå fika, hejhejj.

julbaknings-brudar + ..

ami och emma bakar, jag låg brevid och kollade på :p ++++ en bild från när vi var på eastern palace igår

livet är så härligt,

hos amies pappa på sandbacka, jag emma & hon är här och ska baka! hmmm... rätt seg idag, var ute igår och sladade runt. till typ halv fyra.. var sjukt trött där i slutet  men men idag hann jag bara hem och duscha sedan så ringde emma och sa att dm var utanför, bliir bara att ta det lugnt ikväll & baa myspysa,pöss ♥
två sötisar.

massa babbel och tjabbel

blir middag på eastern palace med tjejerna och david, buffe' och sedan efter det ska vi nog till ami&david och experimentera lite! huhu, ... imorgon ska jag möta upp issa på stan, vi ska ta en fika och snacka lite sjiiit, vi båda behöver prata av oss lite, min älskling, den bästatösen, min flickvän! ohohohoho!

haft en underbart härlig helg! tagit det lugnt hela helgen med mina vänner, eller vissa.... hmmm! måste som druckit alkoholhaltiga drycker, jag har njutit av att inte gjort det faktiskt, varit riktigt skönt:) snart är det julafton... och mellandagsrean! jag och isabelle tänker vara på stan klockan tio och bara halft springa igenom affärerna och få det bortgjort innan man inte ens kan röra sig i stan... plus så fyller issa år då ♥ men men, nu ska jag göra mig i ordning så när dom ringer så är jag redo och klar, haaaaare bra

who's that chick?


mysigheter.

pratat i telefon med tina i 40minuter om allt och ingenting! ikväll blire bara lugnt, inte riktigt planerat vad jag ska göra, inte hunnit tänka så mycke, städat rummet och sånt hela dagen men nu har jag käkat & ska snart hoppa in i duschen! blir iaf nog bara mysigheter med vänner ikväll.

eminem - space bound


the next three days

fetat mig med öka tidigare, vi gick och käkade pizza! ikväll ska vi på bio med isabelle och tim, vi ska se
"the next three days"sedan efter de så får vi se vad vi hittar på för någo :)

yesterday, today, tomorrow!

gårkvällen spänderade jag hos ami, med emma, david och emma! spel/prat/ph! riktigt mysigt var det.
öka ska komma hit efter skolan, får se vad vi ska göra! nog ba tare lugnt för jag måste tvätta kläder:).
inte riktigt planerat helgen ska nog vara med jesper & isabelle ikväll, mina elsklingar♥

bräntis with the girls&riki:]

haft en råhärlig dag på bräntis med ema,ami&emma o riki såklart, vi har grillat korv,snackat och åkt skrana! varit riktigt skönt men väldigt blåsigt islutet! syns på bilden längst ner, blir troligen att fara dit ihelgen åka mer!
stooorm

säger bara fu

nog aldrig varit såhär förbannad på länge, ojojojoj!
mesta delen av kvällen har jag spenderat med öka & issa,vi har bara chillat hemma hos mig! riktigt skönt, mina underbara älsklingar ;* imorgon ska jag iväg och åka skrana med sis,ami&emma! ♥

less på kyla & snö


nummer 19, en kul grej!

Stina:‎ sötnos
Foppa: en av dom finaste!
Mikael: en otroligt fin tjej !
Adam: pary tjej som fan ! :D
Linn: du är jätte fin och jätte snäll! :)
SandraO: Otroligt fin och trevlig tjej! =)
Katrina: alltid lika galen, snäll och söt! ♥
Izabelle: va kan ja säga? världens bästa! love! ♥
Johan: min bästa vän som verkligen har sitt egna humör :)
Linnéa: Glad och trevlig person.. Hade problem med dig från
börjanmen nu verkar du vara en riktigt underbar person :)
Ribbe: skön person som jag däremot inte träffar så ofta dock..
Hanna: Du är fan skön bruden! :) vi ses dock alldeles för sällan.
Men festerna hos mig osv med sig har varit kung i alla tider!!
Jocke: världens skönaste på fyllan :D alltid glad och fett rolig :P
Ville: ‎världens underbaraste , saknar dig och och vi ses då jag kommer.
MatteL: inget annat än min lilla älskling, synd bara att det inte va som förr.
Nathalie: först var jag typ rädd för dig haha, men du är jättefin och snäll! :)
Natalie: grymt skön tjej;D vi borde fan börja umgås lite oftare, eller har jag fel?:O
Sandra: sjukt bra! finns om det är något och det vet du! äckligt snygg är du också ♥
‎Tina: vi måste ju vara samma personer. vi tänker och tycker samma sak. tänk på det ♥
Robert: . Du är cooool, minns iv-tiderna, skönt med någon som har lite "skiter-i-attityd"
Alex: hahahaha, alltid urspårad på fest, men sinnessjukt skön ändå :D uknow i love uuuu :*

underbara folk, får en att bli glad! ♥


mina två elskliiingar

möte klockan ett sedan ett till klockan halvfyra men får se om jag pallar dra på det... issa ska typ komma vid 4så... sedan ska jesper komma efter middan/filmkväll ikväll ♥ och i helgen blir det bara lugnt, typ bio med mina två! :* nu ska jag göra mig i ordning lite, tjiiingelingbing*

dysfunctional


hej, jag har ont i ögat

måste iväg på möte klockan ett, men tur jag har världens bästa pappa som skjusar mig, även fast mötet är på teg! :p ligger just nu i sängen och vill fortsätta sova men vet inte om det är värt de, lär säkert försova mig då! måste in i duschen innan jag rullar iväg...hejsvej (aj för mitt öga, ont..svullet..rött..hmmm

puss på tjejer!


really disappointed

trodde aldrig att du skulle sjunka så lågt som du gjorde, nu har jag insätt vem du egentligen är, det gör fruktansvärt ont men lika bra att jag fått reda på det nu ... birjgorifjvlifid i miss you myfriend.


I have a tough week, hähä!

ligger i soffan och kollar lite på tv, hade egentligen möte idag men pallade inte dra dit .. så himla trött! möte/samtal imorgon och två stycken på onsdag! idag blire baaaa o tare lugnt, less på livet just nu så ba å deppa ;) issa kanske kommer in te stan ikväll, hope so. ♥ vet inte hur jag ska göra med mitt hår, å jobbigt

säger bara hahahah!


thanks for the evening/night

lyckad kväll igår, hade riktigt roligt .. trevligt folk och bra stämning! idag är det mindre bra, illamående och fruktansvärt trött, ligger i soffan med täcke och kudde... mysipys! nu tror jag att jag ska sova lite ..
izzie'pizzie'kizzie ° pözzz!

kanoners.kanoners !

kvällen blev mysig igår, var hos öka med issa sedan så drog vi ut med balln sen blev det holmsund, var hos putte ett tag sedan så for vi hem till issa och sov! nu är vi här hemma, snart ska vi göra oss i ordning för kvällen! TJArå..

another hair color

isabelle färgar mitt hår, hårt ser hemskt ut, fy & blä! blir att stoppa in håret i mössan, efter dethär ska vi typ till öka sedan senare ikväll ska vi ut och busa! ser framemot de (y)

tomorrow it will be big changes

riktigt nervös redan nu, imorgon kommer isabelle hit och vi ska göra busigheter!
men är typ riktigt rädd för resultatet men äsch man lever bara en gång, höhöh :o
-
ikväll har jag bara tagit det lugnt hemma och kollat på filmen twilight'eclipse (y)

falska & äckliga!

men nu är det dax för lite förändringar i mitt liv, tack och adjö!

you are not like before

kvällen har jag spenaderat med jesper, vi har sätt paradise hotel, sen såg vi en film som heter edgeof darkness! tummen upp för den iaf. ska inte gå och lägga mig för sent ikväll! möte med mia imorgon klockan elva, var verkligen säker på att jag var helt fri tills nästa måndag men tydligen så glömde jag bort torsdag ...
du är full av skit, så falsk och feg människa!

my life be like oh ah

idag har jag bara tagit det lugnt! snart kommer öka och då ska vi gå och hyra film,göllvän :)

the town - see it!


thats it...

tiiiisdag, varit sjukt sliten dom senaste dagarna men snart är ja på topp igen haha! helgen har både varit bra och dålig men mest bra! spenderat de med isabelle, (hos henne blandannat) måste göras om fler gånger...  ♥

imorgon får jag se vad som händer, ska troligen träffa issapissakissa!

lycklig och glad!

nog inte skrattat så mycket på fruktansvärt länge som jag gjorde inatt när jag vigge och issa låg i sängen och skulle sova, vigge läste en bok för oss! (jag och issa var till och med me i boken ;) nu sitter vigge och spelar sims på min dator och jag sitter på issas o bloggar! kom typ just ut ur duschen o issa är inne där nu, ikväll blire kanoners! CIAO


mysigheter med issa&viggi

efter att tjejerna drog så tog vi det bara lugnt sedan vid halv4 kom vigge och tammo, vi satt i köket och pratade (tim,issas brotha) var också med! tammo däckade på stolen direkt han kom typ och nu ligger han uppe i issas rum och sover o jag, vigge och issa ligger i hennes föräldrars säng! vigge5år fjantar sig hahahaha


love you all

har jag haft en riktigt trevlig kväll hos issa med tina, sandra & emma! vi har fetat oss & mest pratat bara, super skönt har det varit! skratt & glädje, ♥ nu ska jag och issa fortsätta kvällen, en hemlig person är också här men inga namn nämns haha! ser framemot morgondagen/today, redan inne på lördagen menmen, CYAAA

chiiiiillar hos isabelle

kom till issies för att tag sedan, ikväll blir det mysigheter men inte helt hundra att det bara blir det, lite andra planer också! får se hur det blir med det, finns inte så mycket mer att skriva! pöss.

time to sleep

klockan tjugo i ett for jag till priffe och såg film med han och räv! BECK. och nu kom jag just precis hem, sängen dirr! ska upp rätt så tidigt imorgon men vi ser väl hur det går. god natt

trevlig helg kommer d bliii!

ikväll har jag varit med issa, öka, jocke, tina, emma hemma hos peder! vi har bara tagit det lugnt.

blir att sova i holmsund hela helgen typ, imorgon blir det myspys och sedan lördag ska vi laga middag och så toooo boysn typ o så blire lite go dricka! ♥

it's fun fun fun fun

möte klockan elva sedan gick jag till stan & mötte upp issa, vi gick runt och kikade på massa grejer sedan runt halv tre hämtade mina päron upp oss och då vi for till rusta sen ringde priffe, han kom dit! gick in på skohuset och blev stört kär i ett par skor, fick lov att köpa dom haha! aja efter det så åkte vi med priffe därifrån, for förbi jula sedan nu är jag hemma! ikväll ska jag vara med öka och issaoch vet inte va vi ska göra men ska iaf träfffa tina, emma o jocke, he's back in town!!!!:-)

haft tjats med pississa nu i slutet men nu är allt somvanligt igen och det känns riktigt skönt, saknat min lilla snippa! vi har planerat lite för helgen, he köm bli naiiijs!

hit och dit.

varit med priffe idag, vi har varit på skroten, biltema, hans jobb, matbiten, hans place! är hemma nu å ligger i soffan o väntar på mat, får se vad som händer ikväll. priffe skulle iaf ringa när han slutat jobba.''


första december

dagarna bara rullar förbi, tiden går så himla fort! just nu ligger jag i min säng och ska sätta på one tree hill sen blire att hoppa in i duschen för idag ska jag följa med priffe och kika på nå skor åt han & nå belysning'

prifffish and robbish

ikväll har jag varit med priffe och robert, båda har fixat i sina lägenheter så blivit spring från en lägenhet till en annan, men resultatet blev riktigt bra, städade priffes lägenhet oxå!!! nu ligger jag i sängen & ska snart sussa.

moi and priffiish

RSS 2.0