pumpa på, pumpa på!

varit i holmsund hela dagen, for till stan vid tolv med syster sedan så mötte jag upp issa och då drog vi nästan direkt till holmsund,klockan va typ runt två nångång å då drog vi direkt och gymmade sen efter det så for vi hem till henne (käkade och spelade lite kort! vid sju tiden drog vi till gymmet igen och då var stina också med! jädrans vad vi kör hårt, gymma imorgon oxå, tre dagar i rad blire sen torsdag oxåå, :) topppeen
hej sötis

osch så härligt.

de känns så underbart, jag och stina var på gymmet idag i lite mer än två timmar! vi gick mest på rullbandet men de är härligt men galet jobbigt, käk efter det sen drog vi vidare å chillade baaa sen kom hem för ett litet tag seen :) imorgon blire ännu mer gymning o då ska issies oxå va med,  sova nu! stan imorgon å möta upp issies typ 11?

gymma

iväg till holmsund och gymma med stajnhard på ett tag.

min lördag!


ba tagit d lugnt!

home sweet home, såå sjukt trött! varit hos pedd med stenhård nyss, typ blivit galet taggad på att tatuera oss! suttit snackat, ritat osvosv, sen kom jocke,nicke & simon förbi! dom är nog kvar där men stinis for hem o jag mee!:)

mysefolk

snart ska jag ut med peder & stinis, få sii va vi hittar på
en bild på en halv mig och en hel stina från igår!:)

glida.bakom.bil

ikväll har jag varit med gebban, pedd & stajnis, vi gjorde inte så mycket i början men sedan så fick vi för oss att åka skrana bakom bilen (jag&pedd) så jag och stina var på ett litet uppdrag (vi hittade de vi letade efter) sedan for vi och åkte bakom bilen på en isbana i röbäck, *läskigt va de men skoj! sen efter det "the place to be" hähä men hann typ just dit sen for vi till megazone å jag & stina spelade biljard sen drog vi förbi robin i rbk på en cigg/några...sen vidare till teg och släppte av stina & pedd ..  jag & gebban chilla ba efter det! tack för kvällen boys and girl!!!!

hmm... fredag kväll?

varit förbi peder nyss men han och stina såg film så jag gick in till hans mama och syster å satt där och pratade ett tag! alltid lika trevligt!
ska nog va med "bff" ikväll, får se vad vi hittar på för något:)

stané

håller på att tvätta lite kläder nu sen efter det ska jag följa peder på stan!

inte långt kvar

kvällen har jag spenderat hos pedd ba! vi har ba tagit det lugnt oså, saknat den plutten väldigt väldigt:)

ooooh snartsnart snart!:D:D:D

gillar inte

nu ska jag stiga upp ur soffan och göra mig lite klar för möte.

deep talk with my friend.

varit med mybff jao ikväll, har typ pratat om allt! känns riktigt bra :)

takers


men tjohoooo!


ba hängt!

ikväll har jag varit med gb! sen vid nio hämtade vi upp johan och peder, johan for hem strax innan tio sedan har jag, gb & peder ba suttit och snackat oså! nu ska jag lägga mig i sängen o slå på en fiiiiilmish:)

gårdagen.idag

igår var jag somsagt med gb, öka, sandra & emma! vi gled runt lite med gb's nya 740:) haha! for och spelade biljard också sen blev de en tidig kväll! var jätte trött, såg film med emsi "i rymden finns inga känslor" .. nu ska jag på stan

pöz

bara tagit det lugnt hela dagen! riktigt seg men ikväll ska jag vara med gb, öka, sandra & emma ♥ :)

LÖRDAHKWÄLL

kvällen var bra igår! var först hemma hos hanna, käkade mat med hon, jl & tessan sedan kom gb, öka och sen linnéa, hade trevligtrevligt sen vid tolv ungefär så for jag och tessan till ersboda, fixade ingen skjus typ så vi var påväg till teg sen kom en taxi förbi så jag sträckte ut handen och gullig som han var så stannade han, betalade 20kr till ersboda!(Y) sedan var vi där men ingen aning hur länge, polisen kom(drygisar) micke frågade om vi skulle med till max så de gjorde vi! ingen aning hur länge vi var där heller elr vilken tid jag kom hem men men... hade en bra kväll iaf (?)

all in tonight ;)

idag har jag varit hos momo ett tag uppe på lassa! nu ska jag iväg till hanna och partajjjja!

fredagkväll i nordmaling

varit i nordmaling ikväll med linnéa och joe ikväll! vi har åkt lite hit o dit sen stannade vi på en fest i rundvik(y)

linnnnä

iväg till momo på sjukhuset nu sedan vidare till llllinnetttt! ;) ikv blire busbus.

myselipyspys.

blev mest ba mys igårkväll, hanna hämtade mig sedan drog vi hem till henne ett tag och planerade lite grejer sen skjusade johannes till röbäck och vi skjusade hem hennes moder osen drog vi också till röbäck och kollade när
johannes tatuerade men mesta delen så låg jag och hanna och myste i sängen ba! myselipyshys.

tummen upp

blev inge stan alls idag! for upp till intersport med linnéa och så följde syrran med! sedan släppte vi av henne och jag o linnéa for på bilsökning men hittade inget! sen for vi till hennes mormor och skruvade ihop garderoben, (gick sådär) tog typ tre å en halv timma för oss men men ;) nu är jag hemma och snart ska hanna komma och hämta upp mig.

torsdagredan!

väntar på Liish ska komma hit! sen blire stan ett tag och kika på kläder typ och efter det ska vi till hennes mormor och hjälpa henne att skruva ihop lite grejs! he bli najs de, pözzzzzzzz!

oh, toa i hissen!

handen*heheheeeee! hon tog kort innan posen så ser knasigt ut

glidit&bachillepillat

blev inte att fara till hennes mormor idag, blir nog imorgon efter att vi gått på stan och kikat på lite kläder
men ikväll har vi har bara glidit och varit och hälsat på backlund på preem och så! tidigt kväll ikväll blire.

banka & slå

snart kommer linnéa och hämtar mig och då ska vi till hennes mormor och hjälpa
henne att skruva ihop massa grejer sedan så ska jag slå en pling till jesper :)

jesper lindgren

kväll ska jag vara med ökis, får se vad vi gör för nå :)

storasyster


buffelibuff

nu ska jag ut på en promenad med min syster! ♥ underbart väder ute!!

lite bilder från min kväll

medans jag solade så tog sandra & emma lite kort, haha
en liten krock inträffade ..

sandra & emma

mina sötisar har tråkigt medans jag solade så dom spelade in lite "HEHE"

fajnizarna mina.

vid fem kommer sandra och emma sedan någongång vid åtta kommer gb! han har nå möte på jobbet:')
får se vad som händer ikväll, jag hoppas på lite biljard iallafall, inte spöat emma på ett tag nu ;) hejsvej

goodmusic


you

fruktansvärt glad över att jag lärt känna vissa personer bättre och vissa ångrar jag att jag träffat!
... vissa vänner saknar jag även fast ni finns där men det är inte som förut, miss y guys

hit och dit hela dagen.

somsagt så for jag och linnéa & hjälpte hennes mormor å handla vid halv tre tiden sen skjusade hem henne, (fikade där och linnéa hjälpte henne med några små saker) efter det drog vi och städade ur hennes bil o sen vidare till bodbyn och sålde den! sen umedalen sen träffa sandra i stan sen träffa hanna och jl sen hem! skönt att va hemma, inte varit de på hela dagen:) och imorgonkväll ville gb hitta på nått så blir typ att va med lillgubbsen! :)

balln'balle

nyduschat och trött, nu ska jag göra mig i ordning litegranna sen ska jag följa med linnéa till hennes mormor, (fara och handla med henne och så) sen får vi se vad vi hittar på för något! lämna en grej på umedalen är ett måste iaf

i'm happy for yah

varit ute med linnéa ikväll & så åkte vi med en kille som hette viktor, sjukt så jag blev åksjuk! sladda runt och runt och runt! inge vidare kul haha, men förutom det så vare skojigt! va förbi nykära hanna nyss på en cigg!

!!!!!!!!!!!!

kan randoms sluta bli vän med en på facebook, ny facebook nu!

today it's sunday

sitter hemma i soffan och bara tar det lugnt, sjukt himla trött och blivit snuvig också! fyfy känns inge vidare kul! hanna och jl kom förbi nyss på en cigg och så pratade vi lite, underbara personer! blir nog bara lugnt idag eller vi ser närmare kvällen, nu ska jag försöka hitta något bra på tv att se! hare gött! (taggar lördag redan nu)

underbara lördag!

började med middag hos hanna, tacos! jätte gött :)
sedan for vi till linnéa,(hanna & johannes for iväg och skjusade/hämtade folk medans jag och linnéa var kvar
efter att vi varit hos linnéa så drog vi ut och röjjde, haha!
sedan drog vi till norrmjöle på någon fest där. (finaste ljuset) hehe
sedan drog vi därifrån, släppte av fyllona på mias och jag & hanna skjusde min syster o sanna till haga/stan
sedan hämtade vi upp dom, for på shell osv.. runt och runt! skrek som galningar och hade så sjukt kul
TACK FÖR KVÄLLEN! ♥

04:22SÄNGEN NU!

kom hem för ett litet tag sedan, haft en otroligt bra kväll med hanna, linnéa, johannes & priffe! vi har kört hit och dit,(bilen dog två gånger) startkablar är bra att ha i bilen säger jag bara! vi drog iväg till norrmjöle på nån fest där, rätt se trevligt vare annars har vi dunkat hög musik/sjungit, snackat och bara umgåts! riktigt kul vare ;) kommer bilder sen

iväg till hannnnaramiz

kom typ hem för 20 minuter sedan, nu har jag duschat och snart ska hanna hämta upp mig sen ska vi hem till henne och käka middag... halv sex ska vi hämta upp linnéa(fyllo nr1) haha sedan priffe (fyllo nr2) kommer bli en kul kvälll!!

saturdaysaturday

sjukt himla trött och typ nästan börjat känna mig lite sjukare, känns inge vidare nice men nu ska jag på stan med hanna & hennes mami och ikväll ska jag va med hanna och linnéa, hanna kör & linnéa är fyllot! ;)

fredag kväll/natt

hemma nu efter en rolig kväll med linnéa, sen var vi också med elin & malin! var på en fest och där vare sådär tills massa grejr hände, hemskt så man skrattade typ! annars har vi åkt runt och typ kört folk osv, riktigt sköj!
nervös för morgondagen/today... hmm! linnéa,duvetvad:o

räääzer'linnéa

nu är linnéa påväg hit och ska hämta upp mig sen få vi se vad vi hittar på! ;)

ont&trötter

sova,sova,sova! känns som att det är de ända jag vill göra, ont i halsen och så galet himla trött! blir less, vill vara pigg! sov till tjugo över tio sen var jag vaken en timma sedan somnade jag om i ungefär två timmar och nu ska jag sova ännu mer, jag känner mig helt dö! det är helg juuuu,huhu! blir lugnt i helgen men vill ändå orka göra någonting ju. ONT I KROPPEN

jagning osv,musbus!

tog det lugnt ikväll fram till 10 typ och då kom linnéa och hämtade mig sen for vi och hämtade upp linda! varit på äventyr efter en viss bil en stor del av kvällen, haha galning sedan for vi på max och dom käkade, satt där ett bra tag och snackade sedan skjusade hem linda o vi for vidare förbi peder och tog en cigg med honom och nu är jag hemma, (fredag nu) inga spikade planer för dagen/kvällen men får helt enkelt se hur allt blir när jag vaknar upp! snart blir det sussning, ska läsa lite nu, tjingelingbing*

diddy - dirty money - coming home

Let the rain wash away all the pain.

en liten sjukling här.

idag har jag sätt "despicable me" och sedan efter de läste jag lite :o jag läste, haha! ojoj, nog blivit nått fel men men och efter det somnade jag, blivit små sjuk! stört ont i min hals och seg, sov lite mer än en timma, mycket skönt!

me and pappii

ser typ gravid ut och papi är sudddiiig

you make me happy

riktigt härlig kväll, spelade först "absolut överens" hemma hos mig med gb, sandra & emma sedan for vi och spelade biljard, (ba jag och emma som spelade) 1-1 hehe,halv tio drog emma och sandra hem sedan for jag och gb till peder, vi var där ett tag, jag satt i köket mest och pratade med hans mamma och syster sedan så drog vi ut till kossorna (ha-ha) jag och jocke kikade lite på kossor annars satt vi mest ba i bilen och snackade

och får inte glömma kossorna såklart !

"despicable me"

its so fluffy, jag vill bara pussa! gillar egentligen inte sånadär filmer men detdär är ett måste, jag måste verkligen se den ikväll efter att jag varit med gb, sandra och emma, älsklingsvänner! hejsvejspöz..

ö&b-b&ö

varit en tväris på ö&b med storebror och storasyster! köpte nå små saker bara, bild på bruuuur här.

nedräkning.


min onsdag!

sitter i soffan och är irriterad på min hals, den kicklas och är jobbig mot mig idag men snart ska jag hoppa in i duschen sedan försöka få papi att åka iväg med mig en sväng och handla ett par saker (a) hoppas! kvällen ska jag spendera med gb! blir nog lite biljard ikv (; heeeeejsvejs.

mys't me riktiga goingar

varit med peder & emma ikväll sen kom alex och sandra typ där i slutet,

mysispysis

väntar på att emma ska komma hiiit, blir nog inge biljard ikväll, ska nog gå till peder och ba chilla där. ska ta med mig två roliga spel som vi ska spela, hehehehe så ingen dator för någon hehehehehe tjaaao ska en sväng förbi umedalen för att lämna en grej sen, känns jobbigt men lovat så måste dit på ett tagHEJDÅ

allt har rasat

inga planer för dagen, nog bara vara hemma och dö sedan börja leva ikväll för då ska jag nog vara med gullemma, vet inte riktigt vad vi ska göra men troligen spela lite biljard:-) &imorgon ska jag nog vara med gb!
en bild frn den 2oktober !!♥

-

finner inga ord!

ny - vecka

illamående idag också, så slitet! lämnar inte sängen förrän middag sen ska jag typ hitta på något med pedd.

day after

jag är så sjukt sliten, kom hem för lite mindre än tre timmar sedan! sovit länge iaf, sov typ till halv4;) nu ska ja sova ännu mer, menmen hade en fruktansvärt bra kväll igår iaf, tack tjejer! ni är riktigt underbara ♥

saknar emma & amie

firar sandrap 20år


underrbarrt.

nu ska jag till jessica & göra mig i ordning sedan vidare till umedalen (sandra p) kommer bli kanon kul


såååftish

vari på stan med mami en tväris och köpt presenter åt min storebror simon som fyller 25 idag, stort grattis! :)
just nu så sitter jag i soffan med hårinpackning och ansiktsmask och snart ska jag hoppa in i duschen,tjjootjo.

girls just wanna have fun

varit hos jessica ikväll, först var det bara hon & jag, vi satt bara och pratade sen vid typ halv tio kom linn & am och sen ett tag efter det kom sandra & elina! vi har bara suttit och snackat hela kvällen typ, riktigt härligt /förutom att sandra färgade mitt hår(Y) snart ska jag sova! kommer bli kanon kul imorgon :) fiiiira pahkalish och ska bli grymt kul, god mat, goda drycker & underbart sällskap! kan inte blii bättre ♥

swiiiish o iväg!

far iväg till jessi nu!

towntowntown

hemma från att ha gått på stan med johanna och emma, köpt en linne/tunika och massor med små saker.
vill se film men hittar aldrig någon vettig film att se, men ikväll var planerad men vet inte hur det blir nu
gb är sjuk och kanske inte kommer palla dra ut och andra personen vill jag nog inte ens träffa så vi ser väl.
imorgon är det lördag(y) .. och då blir det umedalen och fira sandra pahkala med alla tjejer (förutom ami&emma:/) men dom har det nog bra i thailand! men men ser framemot morgondagen,underbart jooh

ingen förstår och det är så himla jobbigt.

härlig kväll med 3underbara!

kvällen har jag spenderat hos jessica med johanna & emma! vi har spelat spel, först något knasigt spel som jag sög på, ( hmm... f är väl inte r "?" haha, sopa! vi har snackat mycket o sen blev de lite sms-roulette! kul fast ändå hemskt, nu ska jag snart sova för blir upp tidigt imorgon för att gå på stan med johanna & emma!

sandra'de places

drog till sandrade klockan tolv sedan chillade vi där till klockan tre typ! (taggar lördag) kommer bli super.

good bye,

klockan är tolv och jag är rastlös, åker till delltaaa nu ♥

pözgurkor

sandra kom runt sju till mig sen emma åtta kanske sen har vi bara tagit det lugnt, vi har typ pratat/spelat skipo sedan gick vi över till peder och var med han & jocke en stund, fick mina små utbrott när vi spelade kort, gick grymt dåligt! ojojjo, ända jag vann i va vänd tia!fyfy, blev galen. tack för kvällen tjejer +pöjkisar,♥

times I'll never forget,

holmsund

girlsen

röbäckiiish

i need to find myself!

it will never work like this, never ...

nu ligger jag i soffan och ska snart göra mig i ordning och försöka röra mig ner mot stan, känns jätte jobbigt men måste verkligen ner och lämna in några papper och sen möta upp sandra, am ?! =) have iiiiiit gooood

mys me görlyz!

blev ingen hemmakväll ikv utan for och var med sandrade, emma, linnsan, jessica & am hemma hos sandra,
vi spelat "absolut överens" den mesta delen av kvällen annars kikade vi på kort och ba snackade, råmysigt;)

i feel good, buhi

blir nog bara att ligga i soffan å se film ikväll, hade egentligen tänkt att fara till öka och göra det men pallar inte ta buss och får ingen skjus! sjukt seg är jag, skulle lätt kunna somna nu men då har jag nog problem att somna sen så skippa sovningen dom dom närmaste timmarna!  imorgon ska jag nog ner på stan och kika om jag hittar nå snyggt att köpa, nuuu ska jag lägga bort datorn för en gång skull & slappna av litegrann! hhöy

4 january 2011

inga planer för denna dag, legat och tittat på serier och bara tagit det lugnt! kom precis ut ur duschen, snart ska jag göra mig lite i ordning för kvällen " ? "
ni snackar bara skit... ojoj, less på er!

EVIIIIIS


biljard&chillpill.

haft en helskön kväll med gb, öka, sandra & emma! vi for o spelade biljard, eller jag och emma spelade, dom andra fetade sig.. jag vann 2 av 3, bättre lycka nästa gång sötnos, :* och efter det så for vi till hsund en tväris

tjenatjena

pratat 20minuter med gb i telefonen, om allt och ingenting! blir att vara med han ikväll och få se va som händer, öka ville också hitta på något så blir nog att vara med han också, få se vad vi hittar på för något :)

biljardproffsen

riktigt bra dag, for iväg med peder vid 2 kanske sedan kom så kom gb och hämtade vid 7typ! släppte av folk och hämtade upp johanna och sedan öka, vi for och åt, spelade biljard och massa andra spel på megazone, riktigt härligt vare... sedan for jag och emma till pedrus, jag och emma satt och spelade kort medans peddan eggade dator (somvanligt) ;) nu är im hoooome, va typ sjukt trött nyss men nu är jag en piggis tjinglngbiiing*

underbaraunderbart.

typ precis kommit ut ur duschen och nu håller jag på att laga mat sedan så ska jag nog följa med pedrus iväg.

nytt år, härligt!

riktigt bra kväll igår, förutom att jag missade 12slaget typ helt! satt inne på macdonalds och käkade och förstod verkligen inte att 12slaget redan varit, men men... var hos johannes från 3 på dan till typ 10 lr nått sedan stan blev det! underbart folk hos hannes. tack för kvällen, gott nytt år!
en bild från igår på mig och maria

RSS 2.0