off to priffes place

priffe är påväg hit nu för att hämta upp mig sedan ska vi hem till honom, hjälpa han med att möblera om lägenheten och sen så får vi se vad vi hittar på!

really bored and tired

ligger i sängen och har just sätt gossip girl nu så ska jag sätta på ett avsnitt av 90210! inga riktigt bestämda planer än för kvällen men smått iaf, får se vad jag är taggad på senare ikväll! nu ska ja se serieeee, tjotjo!

it feels so weird.

det känns verkligen inte bra.

ångestångestångestångestångestångesångestångestångestångestångestångestångestångestångest!

varit ute med linnnnnéa och alexander ett tag, först var vi och kikade på hockey sedan så for alex iväg med priffe och vi for och träffa matte, tina,emma & sandra på en cigg! nu är jag hemma och ska spela mitt älsklings spel (car town) höjj

2 new jackets!

köpt mig två nya jackor, en vit/blå everest för 999:- och sen en typ svart peak för 2799:- fast 30% på det!
im inlove... kan inte säga att jag har pengar nu men är iaf nöjd! kommer säkert någon bild sen ...
.
nu ska jag ut ett tag, hejs!

there's nothing I'll forget

ligger i soffan och lyssnar på musik, ska söka sju jobb som jag måste göra varje månad för att få pengar! galet drygt, ikväll ska jag troligen vara med öka! aja min väska är borta, och frågan är vem... fivoiofdfdi
never never never...

kid cudi - erase me ft. kanye west


första advent

sliten nanting, kom hem för att tag sen! min lördagkväll blev lyckad(tror jag, hehe) började hos peder med underbart folk sen så var jag förbi en annan fest också men det var typ just brevid! drog till tuvan någongång där på kvällen, ingen aning hur mycket klockan var när vi drog dit eller hem! aja sedan efter tuvan så for vi till backen och kikade på branden, brann inte ba lite.

idag är det första advent, tiden går så himla fort! inte långt kvar till julafton och inte till nyår heller.

get the party started

nu ska jag snart iväg till peder! börjar dricka där med han, johan, albin, matte? osv... vet inte riktigt vilka vi blir men få siii, ska fixa håret nu! taggad,yeah! väntar nu på att sandra o emma ska komma förbi och hämta en fet väska haha, hoppas alla får en bra kväll hej.

我是最棒的,我是最棒的,我是最好的

ska göra mig i ordning nu sedan ska jag & mamma upp till stadium/h&m osv, uppe på ersboda! är hemma vid halv4 för då är jobben klar på car town och dom får jag inte missa :o ... inte bestämt kvällen än,maybe'pareyy

im sitting here in my living room

och camar med vigge, pratar i telefon med honom samtidigt för att hans mick inte fungerade, hjälper han lite med car town, kvällen har jag spenderat hos peder med sandra, emma, ellen och tina! vi har bara tagit det lugnt! snart ska jag gå och lägga mig, ska upp rätt tidigt imorgon.

jag har typ börjat avsky dig.

town car/my evening

spelar car town för fulla muggar, måste vinna 30race så jag får dendär jädra bilen, huhu!  aja, har inte riktigt bestämt hur min fredag kväll kommer att bli men ska iallafall träffa pedruuh efter jag käkat middag.

JagRävSandra!

a little bit about my evening

ikväll har jag varit med räv och sandra! typ åkt bil, träffat folk, sladdat en hel del! riktigt skoj, sedan vid tio någon gång skjusade vi hem sandra sedan for vi hem till räv, fixade lite på car town haha sen så kolla vi på tv lite och efter det for vi och tog en cigg med joe oså nu är jag hemma.

take a walk on the wild side

väntar på att rävis ska hämta upp mig sedan ska vi hämta upp sandrish. *buuh,kallt ute!

camar med gubbsen


it's really cold outside, buh

tagit en liten promenad med peder till banken, jag skaffade internet bank och sparkonto.
har inte planerat någonting för kvällen så får helt enkelt se vad som händer,nu blire car town.

jag ser det snöar, jag ser det snöar

blev ingen hemmakväll! pallar inte skriva allt om kvällen men har iaf varit med rävis.
vi har verkligen varit lite här och där, skjusat folk, kört runt, sladdat, och kört fast!

morötter, gurka&dipp!

blir bara att tat lugnt hemma ikväll, snart börjar ph.

yiruma - rivers flow in you

riktigt skön låt men på ett sätt får den en att bara vilja försvinna!

a little bit about my day

funderar på att ta mig en promenad snart, boendestödet hämtar upp mig klockan halv 4 och så har jag "möte" med hon till kl halv 5, tror vi ska fara upp till strömpilen, för jag vill på h&m! ökispökis kanske ska komma hit ikväll och ba chillaa, börjar få ont i halsen igen så är rädd att förkyldningen är påväg tillbaka. fuck that!
-
falskafalskafalska

this is the truth

People change and there's nothing to do about it

james blunt - stay the night


RSS 2.0